De Verloskundigen

Onze praktijk bestaat uit drie enthousiaste verloskundigen die samen een hecht team vormen. Het team bestaat uit een verloskundige met ruim 30 jaar ervaring, een jonge moeder en een verloskundige die fris in het vak staat. Deze combinatie zorgt ervoor dat op alle vlakken invulling kan worden gegeven en staan we alle drie voor kwaliteit van zorg.
We zijn alle drie opgeleid tot echoscopiste, waardoor we zowel continue verloskundige zorg als continue echoscopische zorg kunnen aanbieden. Echoscopie is een mooie uitbreiding van ons vak en we zijn daarmee volop in ontwikkeling.

Wil je meer lezen over de Verloskundige zie dan de website van onze beroepsgroep.

Beroep Verloskundige

 

Gedurende de zwangerschap leren jullie ons alle drie kennen, zodat je een vertrouwd gezicht ziet tijdens de bevalling. Thuis of poliklinisch (in het ziekenhuis) bevallen? Wij begeleiden de bevalling daar waar jij je het fijnste voelt.
We stellen ons graag even persoonlijk aan jullie voor.

IMG_3825-1 - kopie
Janneke van Boekel – Bergmans

Ik ben in 2009 afgestudeerd als verloskundige en vrij snel daarna gediplomeerd als echoscopiste. Monique was de verloskundige tijdens de bevalling van mijn moeder en heeft mij als baby in 1987 op de wereld gezet. Het is speciaal om met haar en in mijn geboorteplaats te werken. Inmiddels ben ik drie zoontjes rijker en heb ik mogen ervaren hoe het is om moeder te worden. Hoe bijzonder!
Ik hoop jullie snel te ontmoeten en ondersteuning te geven bij je zwangerschap, bevalling of kraambed.

IMG_3812-1 - kopie
Michelle Berger

Vanaf januari 2012 ben ik de vaste collega geworden van Monique en Janneke. Ik ben in 2011 afgestudeerd als verloskundige en in 2013 als echoscopiste. Ik sta fris in alle nieuwe ontwikkelingen en geniet met volle teugen van het vak. Zwangerschap en geboorte zijn een van de mooiste gebeurtenissen in het leven en ik hoop dat wij jullie daar in mogen begeleiden. Alvast een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraambed gewenst!

IMG_3769-1 - kopie
Monique van Montfort

Hallo allemaal, ik werk al ruim 30 jaar als verloskundige in Veldhoven en omstreken. Verloskunde is nog altijd het vak waar ik voor leef en wat ik met veel plezier doe. In 30 jaar is er veel veranderd in de verloskunde wat ten goede komt voor zowel moeder als kind. De praktijk volgt deze ontwikkelingen op de voet. Ik ben zelf getrouwd en ik heb twee volwassen kinderen. In de afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in het maken van het structureel echoscopisch onderzoek. Voor jullie een fijne zwangerschap en tot snel!