Groepspraktijk Verloskundigen Veldhoven Groepspraktijk Verloskundigen Veldhoven Groepspraktijk Verloskundigen Veldhoven Groepspraktijk Verloskundigen Veldhoven
Wie zijn wij?
Onze praktijk bestaat uit drie enthousiaste verloskundigen, tevens alledrie opgeleid tot echoscopiste. Gedurende de zwangerschap leren jullie ons alle drie kennen, zodat jullie een vertrouwd gezicht zien tijdens de bevalling.

Monique van Montfort
Hallo! Ik werk al ruim 25 jaar als verloskundige in Veldhoven. Verloskunde is nog altijd het vak waar ik voor leef en wat ik ook met veel plezier doe. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Als echoscopiste ben ik gespecialiseerd in het maken van 20 weken echo's. Voor jullie een fijne zwangerschap en tot snel!

Michelle Berger
Vanaf januari 2012 ben ik de vaste collega geworden van Monique en Janneke. Ik ben in 2011 afgestudeerd als verloskundige en sta fris in alle nieuwe ontwikkelingen. Zwangerschap en geboorte zijn een van de mooiste gebeurtenissen in het leven en ik hoop dat wij jullie daar in mogen begeleiden. Alvast een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraambed gewenst!

Janneke Bergmans
Ik ben in 2009 afgestudeerd als verloskundige en tevens gediplomeerd als echoscopiste. Monique heeft mij in 1987 op de wereld gezet. Ik vind het speciaal om in mijn geboortedorp te werken. Dit jaar heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om moeder te worden. Ik hoop jullie snel te ontmoeten. Alvast een prettige zwangerschap gewenst!